Ikano Visa

Ikano Visa

Effektiv rente fra 19,72%, kr 15 000 o/12 mnd blir totalt kr 16 540.

Søk her

Bruk kredittkortet smart – spar penger!

Kredittkort er et nyttig verktøy i hverdagen for veldig mange. Med gode fordeler, rabatter og rentefrie perioder, kan du spare mange penger hvis du bruker kredittkortet smart. Dette er noen gode tips du kan følge for hvordan bruke kredittkortet på en smart måte.

Et kredittkort har mange fordeler, men det betinger også at du er flink til å bruke det. Hvis du utnytter det beste potensialet et kredittkort har, er det mange penger å spare og du kan dra nytte av alle fordelene – uten at det behøver å koste skjorta.

Sett deg inn i betingelser og vilkår

Det lureste du gjør når du får et kredittkort er å sette deg godt inn i betingelser og vilkår for bruk. Da vet du hvilke kriterier som stilles for at du skal få utnyttet de fordelene som er i kortet og du slipper å gå glipp av dem. I tillegg er det flere økonomiske fordeler som kan være nyttig for deg å vite.

Noen av de viktigste fordelene med et kredittkort er kjøpsforsikringer og andre forsikringer, som kan ligge i kortet hvis du bruker det riktig. Noen kredittkort, som eksempelvis fra Bank Norwegian, tilbyr også at du kan slippe å betale renter i en periode.

Sett deg inn i betingelser og vilkår. Da vet du hva som gjelder for akkurat ditt kredittkort og kan tilpasse bruken din deretter. Det kan være store forskjeller fra kredittkort til kredittkort og hva som gjelder for akkurat ditt kort, er det viktig for deg å vite.

Hvilke rabatter har kredittkortet ditt

Mange kredittkort tilbyr en rekke rabatter i utvalgte bransjer og butikker. Sett deg godt inn i hva som gjelder for ditt kredittkort. Da har du en oversikt over hvor du får mest ut av å bruke kortet og kan dra nytte av mange gode avslag i prisen. Bruk kortet fornuftig og ha gjerne flere kredittkort. Har du flere kredittkort kan du dra nytte av en hel liste av fordeler, som kan være rabatter i butikker, rabatter på flybilletter og mye mer.

Det er en lang liste av fordeler knyttet til kredittkort og noen kredittkortselskaper varierer i utvalget fra måned til måned. Det lønner seg å være oppdatert på denne listen slik at du får mest mulig ut av de fordelene du har.

Har du reiseforsikring i kredittkortet og får du rabatter på flybilletter?

Noen kredittkort gir deg muligheten til å få fullgode reiseforsikringer. Vær oppmerksom på at det kan være store variasjoner i dekningsgrad. Noen reiseforsikringer i kredittkortet bør suppleres med en ekstra reiseforsikring. Spesielt hvis du skal reise utenfor EU.

Men, når det er sagt, så er det også noen knallgode reiseforsikringer på markedet og du kan spare noen kroner når du reiser, hvis dette er et viktig kriterium for deg når du velger kredittkort. Du kan også spare en hel del kroner på å bruke kredittkortet når du bruker det på reisen, fordi du får ofte rabatter når du kjøper billetter og cash-back på alle kjøp i butikk.

Det er også mulig å få kredittkort som er gebyrfrie i utlandet også. Det er gode nyheter for de som er flittige brukere av kredittkort på ferien. Du bør bruke kredittkortet på ferietur, fordi du får så mange gode fordeler, forsikringer og rabatter, som gjør at du kan spare penger og får en tryggere reise.

Har du rentefrie perioder?

Rentefrie perioder kan spare deg mange penger. Du kan få opptil 50 dager og mer, fra kjøpstidspunktet, hvor du ikke skal betale renter. Det sier seg selv at du kan spare mange penger her hvis du er flink til å betale inn benyttet kreditt og ikke lar saldoen stå i minus fra måned til måned.

Planlegg bruken av kredittkortet og spesielt innbetalinger. Med en fornuftig bruk av kredittkortet, hvor du bruker det som en kontantreserve i perioder eller for å få utnyttet fordeler, er det mange penger å spare og du får det utnyttet de rentefrie periodene så behøver det ikke å koste deg noe særlig med penger.

Er kredittkortet gebyrfritt?

Majoriteten av alle kredittkort på markedet er gebyrfrie. Du slipper å betale gebyrer når du drar kortet i butikker og skal heller ikke betale inn til kredittinstitusjonen for å ha kreditten tilgjengelig. Dette er et godt tilbud som du kan dra nytte av. Noen kredittkort gir deg også gebyrfrie uttak i minibank og gebyrfri bruk av kredittkortet i utlandet.

Merk at det kan legges på noen gebyrer hvis du handler i utenlandsk valuta, men det er ikke så mye du kan gjøre med det. Det er standard ved de fleste finansinstitusjoner å legge på gebyrer på valutakonvertering.

Betal inn benyttet kreditt så raskt som mulig

Igjen, betal inn så benyttet kreditt så raskt som mulig, fordi selv om kreditten er et lån uten sikkerhet, er det ikke nødvendig å betale renter for hver dag, på samme måte som et desidert forbrukslån. Da får du mest mulig ut av fordelene uten at du skal betale så mye i renter. Det vil alltid være noen utgifter som du ikke kan komme unna, men du kan slippe unna med mye hvis du planlegger innbetalinger så godt du kan.

Sett av en del av inntekten din hver måned til å betale ned på kredittkortet, fordi du vil spare mange penger på det i lengden. Et kredittkort bør kun brukes kortvarig, fordi du vil miste noe av de fordelene du får i kroner og øre hvis du uansett betaler på renter.

Fradrag på skatten av betalte renter

Du får fradrag på skatten! Alle pengene du betaler i renter på kredittkortet får du fradrag på. Sjekk opp i dette på skatteoppgjøret ditt og se om tallene stemmer. Du vil få igjen en prosentandel av de pengene du har betalt inn som gjeldsrenter, og det gjelder for øvrig all gjeld du betaler på.

Det er mange penger å spare hvis du bruker kredittkortet ditt på en smart måte. Du bør sette deg godt inn i de fordelene du har på akkurat ditt kort og utnytte de mest mulig. Prøv å begrense de utgifter hvor du kan for å få mest mulig ut av hver krone. Det er mange rabatter og forsikringsordninger som går ubenyttet hele tiden, fordi eiere av kredittkort ikke er nok informert om hvilke fordeler som gjelder i kredittkortet.

Hvordan velger du den perfekte ytterdøren til hjemmet ditt?

En ytterdør er ikke bare et funksjonelt element i hjemmet ditt; det er også et viktig estetisk og sikkerhetsmessig element som spiller en viktig rolle i å skape et innbydende og trygt miljø. Når du velger en ytterdør, er det viktig å vurdere en rekke ulike faktorer, inkludert materialer, design, sikkerhetsfunksjoner og energieffektivitet. I denne omfattende guiden kan du lese mer om alle aspektene ved å velge den perfekte ytterdøren. 1. Materialer: Styrke, holdbarhet og stil Det første steget når det kommer til å velge en ytterdør er å vurdere materialene den er laget av. De vanligste materialene for ytterdører … Les mer

Bruk av Kredittkort til Betaling av Abonnementer: Fordeler og Ulemper

I en verden der abonnementstjenester blir stadig mer populære, fra streamingtjenester til treningsmedlemskap, blir bruken av kredittkort til å betale for disse tjenestene et vanlig fenomen. Her ser vi nærmere på fordelene og ulempene ved å bruke kredittkort til å betale for abonnementer. Fordeler Belønningspoeng og Cashback Mange kredittkort tilbyr belønningspoeng eller cashback på kjøp. Ved å bruke kredittkortet til abonnementer kan du akkumulere poeng eller få tilbake en prosentandel av utgiftene. Bedre Oversikt over Utgifter Kredittkort kan hjelpe med å holde oversikt over abonnementsutgifter. Mange kredittkortselskaper tilbyr detaljerte månedlige utskrifter og digitale verktøy for å spore utgifter. Sikkerhet og … Les mer

Hvordan gjøre trygge og sikre kredittkortbetalinger for poker

Poker har blitt en populær form for underholdning og en spennende hobby for mange. I dagens digitale tidsalder er det enkelt å delta i online pokerturneringer og spill, takket være tilgjengeligheten av plattformer som tilbyr et bredt utvalg av pokeropplevelser. For å nyte pokeren fullt ut, er det imidlertid viktig å forstå hvordan du gjør trygge og sikre kredittkortbetalinger når du setter inn midler på pokerkontoen din. Denne artikkelen vil gi deg tips og beste praksis for å sikre dine kredittkorttransaksjoner, samtidig som vi tar en nærmere titt på veksten av online poker. Velg anerkjente og pålitelige pokerplattformer Når du … Les mer

Å få kredittkort i 2023: En omfattende veiledning

I dagens finansielle landskap er kredittkort en uunnværlig del av livet. Fra å gjøre online shopping mer bekvemt til å bygge kredittverdighet, kredittkort gir en rekke fordeler. Likevel kan prosessen med å søke og få et kredittkort være kompleks, spesielt gitt de mange alternativene på markedet. Denne artikkelen vil gi en grundig forståelse av hvordan man får kredittkort i 2023. 1. Forskning og sammenligning Det første trinnet i prosessen er å utforske de forskjellige kredittkortalternativene som er tilgjengelige. Faktorer som årlige avgifter, renter, kredittgrenser, belønningsprogrammer, og krav til kredittscore bør tas i betraktning. Noen kredittkort tilbyr spesifikke fordeler som reise … Les mer

Betydningen av Renter Når Du Velger Kredittkort

Å velge riktig kredittkort kan være en utfordring. Det finnes mange forskjellige alternativer tilgjengelig, og hvert kort kommer med sine egne fordeler og ulemper. En av de viktigste faktorene å vurdere når du velger de aller beste forbrukslåna i Norge eller et kredittkort er renten. Hvorfor er dette så viktig, og hvordan kan det påvirke din økonomiske situasjon? La oss ta et dypdykk. Hvordan Renter Fungerer Rente er grunnleggende sett kostnaden for å låne penger. Når du bruker et kredittkort, låner du penger fra kredittkortselskapet, og de legger til en rente for denne tjenesten. Renten beregnes som en prosentandel av … Les mer

Kredittkortenes Påvirkning på Privatøkonomi i Norden

Kredittkort, et lite stykke plast som representerer økonomisk frihet, har hatt en stor innvirkning på privatøkonomien til enkeltpersoner i flere tiår. Imidlertid har utbredelsen og bruken av kredittkort variert sterkt i forskjellige deler av Europa. Behovet for å låne penger har alltid eksistert, og du kan få lån gjennom forbrukslån, kredittkort, boliglån og andre typer lån. Du kan finne lån på dagen på Besteforbrukslån.no samt andre relevante nettsteder. Historisk Perspektiv og Europeisk Sammenligning Det første allmenn aksepterte kredittkortet ble introdusert av Diners Club i 1950, mens det første «moderne» kredittkortet, Visa, ble introdusert i 1958. Siden da har antallet kredittkortbrukere … Les mer

Kredittkort og hotellfordeler rundt om i verden – Opplev mer og spar penger på din reise

Planlegging av en global reise innebærer å finne måter å maksimere opplevelsene mens du holder kostnadene under kontroll. Ved å benytte kredittkort på hoteller verden over kan du oppnå nettopp dette, og samtidig få tilgang til en rekke eksklusive fordeler. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan kredittkort kan forbedre hotelloppholdet ditt i populære byer som Roma, London og Hong Kong, samt hvilke fordeler du kan nyte på attraksjoner, restauranter og transport. Las Vegas: Utforsk spektakulære forestillinger og severdigheter Las Vegas, kjent for sine ikoniske kasinoer, kan gi deg enda mer å utforske ved å bruke kredittkortet ditt. Noen … Les mer

Kredittkortfordeler på feriereise – Få mer ut av turen din

Å planlegge en ferie kan være både spennende og tidkrevende, med mange faktorer å vurdere som kostnader, reisemål og aktiviteter. Men visste du at kredittkort kan spille en viktig rolle i å forbedre ferieopplevelsen? Ved å velge riktig kredittkort og bruke det på en fornuftig måte, kan du dra nytte av en rekke fordeler som kan gjøre ferien både billigere og mer behagelig. I denne artikkelen vil vi utforske hvordan kredittkort kan hjelpe deg med å få mer ut av feriereisen, og gi deg praktiske eksempler og råd for å maksimere fordelene. Reiseforsikring og bonuspoeng Mange kredittkort kommer med reiseforsikring … Les mer

Forbrukerøkonomi – Smarte tips for å håndtere økonomien i en digital verden

Forbrukerøkonomi er et viktig tema i en stadig mer digitalisert og globalisert verden. Med flere og flere tjenester og betalingsmetoder tilgjengelig, kan det være utfordrende å holde styr på personlig økonomi og unngå økonomiske fallgruver. Denne artikkelen vil fokusere på noen smarte tips for å håndtere din forbrukerøkonomi, med spesiell vekt på kredittkort og hvordan man kan forholde seg til bettingsider på en ansvarlig måte. Sett opp et budsjett og følg det Det første og viktigste skrittet for å håndtere din forbrukerøkonomi er å lage et realistisk budsjett. Dette innebærer å kartlegge dine faste utgifter, som husleie, strøm, forsikringer, og … Les mer

5 plasser å bruke kreditt i 2023

Når man handler på nett kan det ofte være lurt å benytte seg av kredittkortet. Ikke bare fordi man får gunstige vekslingskurs, men også fordi man har innebygget kjøpssikkerhet i mange tilfeller. Dette betyr at man er bedre beskyttet enn om man benytter debetkortet sitt. Vi har derfor sett på 5 plasser hvor det kan være lurt å benytte seg av kredittkortet i 2023. Før vi går videre er det viktig å merke seg at du aldri bør belaste kredittkortet ditt mer enn du evner å betale ned. Selv om du har en større kredittramme – betyr det ikke at … Les mer

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!