Credits Gold

Credits Gold

Effektiv rente fra 21,85%, kr 10 000 o/12 mnd blir totalt kr 11 112.

Søk her

Beste kredittkort – hva er det?

Før du bestemmer deg for hvilket kredittkort du skal velge, er det viktig at du vet hvilke kredittkort som er tilgjengelig for deg. Det anbefales derfor at du lager deg en oversikt over hvilke fordeler som du er på jakt etter. Du bør derfor sette deg inn i hvilke betingelser som kommer med det kredittkortet som du velger.

Hvis du ønsker en mer fleksibel økonomisk hverdag, kan et kredittkort være løsningen for deg. Det er enkelt å bruke kortet, så lenge du fremdeles har noen kroner til gode. Derimot er det viktig at du er klar over hvilke renter og avgifter som tilkommer når du bruker kortet. Det du kjøper kan raskt bli dyrere enn forventet om du ikke har kontroll over kortbruken din.

Ved å overholde innbetalingen av dine månedlige fakturaer, vil du være sikker på at du alltid har kontroll på kredittkortkontoen. Det følger også med en rekke fordeler ved riktig bruk. Du kan få tilgang til utallige rabatter og andre tilbud. Hvis du ønsker ekstra penger å rutte med, trenger du bare å fylle ut en søknad på nett.

Sammenlign kort fra flere tilbydere

Det finnes mange kredittkort tilgjengelig i det norske markedet, som garantert vil passer for deg og dine behov. Det kan derfor være en fordel at du sjekker hvilke kort som gir de beste fordelene. For at du enkelt skal finne fem til de mange kredittkortene som er tilgjengelig, kan det være lurt å finne frem til en sammenligningsside på nett.

Her vil du raskt få en oversikt over hva de ulike kredittkortavtalene tilbyr. Dette i forhold til både fordeler, ulemper og betingelser som stilles til deg som kortholder. De fleste kredittkortselskapene tilbyr deg å fylle ut søknaden på internett ved bruk av BankID. For at du skal kunne søke må du oppfylle kravene som stilles, i forhold til blant annet alder og inntektsgrunnlag.

Du bør også være sikker på hvilken kredittgrense som gis til deg som kortholder. Det er store variasjoner i hvilken kredittgrense de ulike bankene opererer med. Du kan få opptil 150 000 kroner i kredittgrense om du oppfyller lånevilkårene når du fyller ut søknaden. I tillegg må du være registrert som en norsk statsborger, og ha bodd sammenhengende i Norge i opptil 3 år.

Flere fordeler med kredittkort

Før du anskaffer deg et kredittkort bør du sette deg inn i hvilke fordeler dette innebærer. Her får du en rekke kjøpsfordeler som kan komme godt med om du er oppmerksom. De fleste kredittkortavtalene oppdateres hvert år med gode tilbud og rabatter, som kommer godt med i hverdagen.

Du kan også benytte deg av gunstige fordeler om du booker feriereisen ved bruk av kredittkortet. Det vil svare seg å sette seg inn i hvilke avtaler som er gjeldende til enhver tid. Du kan komme godt ut av det med en god og rimelig reiseforsikring som er inkludert avtalen. Det kan også svare seg å bruke kredittkortet på reisen.

Du får også gode rabatter om du velger å benytte deg av kredittkortet ved kjøp av drivstoff. Det er derfor lurt å sette seg inn i hvilke fordeler som er tilgjengelig, allerede før du sender inn søknaden. Du vil også finne mange spennende tilbud og rabatter i nettbutikker. Du bør derfor sjekke hvor tilbudene gjelder om du bruker kredittkortet på nett.

Lave renter og gebyrer ved bruk

Et kredittkort kan være dyrt å bruke om du ikke betaler inn det utestående beløpet i tide. Ettersom de fleste kredittkortavtaler omfatter en avtale om 40 dagers rentefritak, vil ikke rentene begynne å løpe med en gang. Du kan derfor innfri hele beløpet innen denne tidsrammen, for å unngå at det påløper renter.

Dette er derfor penger som kan komme godt med om du plutselig har uforutsette utgifter. Du kan også planlegge forbruket ditt godt på forhånd, slik at du er sikker på at du klarer å innfri beløpet innen de 40 dagene har gått. Dersom du ikke klarer å betale inn pengene innen denne tidsrammen, vil du oppdage at det kan tilkomme både renter og gebyrer.

Renten på kredittkortbruket er vanligvis høyere enn ved andre usikrede lån. Du bør derfor undersøke gjeldende rentebetingelser før du signerer kredittkortavtalen. Den løpende renten blir gjerne høyere enn det du tror i utgangspunktet. Derimot kan du også betale inn månedlige avdrag på det utestående beløpet.

Søk om kredittkort på nett

Dersom du ønsker en friere økonomisk hverdag, kan et kredittkort være til god hjelp. Du vil da slippe å bekymre deg over uforutsette utgifter som gjerne kan oppstå i en hektisk hverdag. Dette kan være en fornuftig løsning om du bruker kredittkortet ditt riktig. Med god planlegging kan du enkelt iberegne forbruk som allerede kan betales tilbake med neste lønning.

I tillegg kan du også benytte deg av en fleksibel nedbetalingstid, der du bare trenger å forholde deg til faste månedlige avdrag. Du kan deretter bruke av kreditten om du har behov for dette. Om du benytter kredittkortet når du betaler for årets ferie, kan du få glede av gode reiseforsikringer uten at du må forholde deg til ekstra utgifter.

Ved å fylle ut en søknad på nett vil du få rask tilbakemelding på om du får søknaden innvilget. Først må du derimot godkjenne at banken får innsyn, i blant annet skattemelding og andre nødvendige dokumenter. De ulike kredittkorttilbyderne tilbyr avtaler, som generelt krever at du er over 18 år. Du må også vise til en inntekt. Kredittkort og kode blir sent til deg i posten, om søknaden blir godkjent.

Reis til fjerne strøk med forbrukslån

Ah, en reise til fjerne strøk – drømmeferien – som ligger i bakhodet dag etter dag, uke etter uke, gjennom året, og gjerne før sommerferien skal avtales på jobb. Ofte, er det et problem feriepengene kommer rett før, eller midt i ferien, fordi rimeligere pris får du gjerne om du bestiller lang tid i forveien. Da kan et forbrukslån være løsningen, fordi om du innløser lånet når feriepengene kommer, er det i prinsippet kun etableringsgebyret, og eventuelt renter og termingebyr, du må betale for. Selvfølgelig i den tiden det har gått fra du fikk lånet til feriepengene er utbetalt og … Les mer

Hva kan du kjøpe med bitcoin?

Bitcoin er kryptovaluta som kan kjøpes og brukes på nett. Det kan ikke konverteres til fysiske penger, og er kun tilgjengelig på elektroniske enheter. Fenomenet bitcoin har vokst enormt de siste årene, og har hatt et stort oppsving i 2020 videre inn i 2021. Men hvis du eier bitcoins, hva kan du egentlig bruke det til? Dersom du kjøper bitcoins er det bare å krysse fingrene for at den stiger. Kryptovalutaens verdi svinger nemlig enormt, mer en aksjer og fond. Før du trenger å undersøke dette, må du vite noe om hvordan kjøpe bitcoin. Hvordan kjøpe bitcoin Bitcoin kjøpes på … Les mer

Hvordan finne pålitlig investeringsråd?

I dagens moderne samfunn blir vi mer og mer selvstendige fordi vi kan finne det vi trenger av informasjon på nettet. Man er ikke lenger avhengig av profesjonelle investorer eller hedgefund folk, nettopp fordi informasjon er lett tilgjengelig overalt. Du kan benytte deg av nettsider, som for eksempel handelsplattformer eller blogger, som gir all informasjon du trenger. Aksjebloggen er en slik side på nett som gir ut daglig informasjon om investeringsinstrumenter som aksjer, indeksfond, kryptovaluta og råvarer, i tillegg til tips, informasjon om handelsplattformer og mye annet. Andre er mer praktiske igjen og ser derfor på investeringsvideoer som er å … Les mer

Hvorfor låne penger?

ting å låne penger til

Ja, det er et godt spørsmål. Det meste av forbruksgoder (om ikke alt) koster penger, og det er ikke alltid vi har den nødvendige finansieringen tilgjengelig, til enhver tid, og da er lån et alternativ. det er ikke alltid det å låne penger er det beste, eller eneste alternativet, men fremveksten av banker som tilbyr dette, og stigende grad av usikret gjeld i befolkningen ellers, er en god pekepinn på at eksempelvis forbrukslån uten sikkerhet er en foretrukket finansieringsmetode. I denne artikkelen skal vi se på situasjoner hvor lån ofte er et fornuftig og ikke minst nødvendig alternativ. Lån til … Les mer

Gjennom eToros gigantvekst skal de børsnoteres på NASDAQ

Jobb

Handelsplattformen eToro tar sikte på aksjemarkedet med en NASDAQ-børsnotering på 10.4 milliarder dollar etter avtale med Fintech V. SPAC skaffer kapital gjennom oppføringer for å kjøpe en annen virksomhet. Verdien på SPAC steg fra 724 millioner dollar ved årets begynnelse til 2.7 milliarder dollar i løpet av kort tid. eToro vil også motta 650 millioner dollar fra institusjonelle investorer som Softbank. SPACs, oversatt på norsk som “blanke sjekkfirmer”, er selskaper som ikke driver kommersiell virksomhet, men er dannet for å skaffe kapital gjennom offentlige børsnoteringer for å kjøpe eller fusjonere en annen virksomhet. eToro derimot er en handelsplattform hvor man … Les mer

Lån på nettet – er det trygt?

Lån på nettet

Vi nordmenn har mange muligheter når det kommer til onlinelån, men hvor trygt er det egentlig å låne penger på nettet? Lånebransjen har ikke hatt et godt rykte, men det er mye som tyder på at dette har endret seg drastisk. La oss se litt nærmere på hvordan vilkårene for å låne penger online ser ut i dag. Strenge regler gir bedre lån I Norge er det strenge regler for lån på nettet hvis vi sammenligner med mange andre land, men dette er faktisk gode nyheter for deg som forbruker. Som låntaker i Norge, kan du låne maksimalt fem ganger … Les mer

Kredittkort er en viktig kilde til fordeler

kredittkort - fordeler

Kredittkort er en viktig kilde til kreditt og fordeler for nordmenn. I snitt har hver og en av oss faktisk fire kredittkort til enhver tid, noe som sier litt om hvor populært dette er. Kortet kan du benytte på reise, shopping eller i dagligdagen, og noen tillater også du overfører kreditten direkte til bankkontoen. Hvis du vil ha et desidert lån, er nok smålånutensikkerhet et bedre alternativ, fordi her får du en endelig dato på lånet. Det er ikke for å låne penger, du nødvendigvis bør ha et kredittkort. Det er mange gode grunner til å velge kredittkort, som alternativ, … Les mer

Hva er beste kredittkort – og er det så store forskjeller? 

Hva er egentlig forskjeller på kredittkort

Det er vel kanskje litt drøyt å kalle kredittkort for en landeplage, men det er ikke så langt unna. Vi nordmenn har i snitt 8 kredittkort i lomma til enhver tid, noe som kan sies å være mange. I denne artikkelen skal vi berøre flere emner, som inkluderer hva du kan gjøre for å ha færrest mulig kredittkort i lomma, og hvilke kredittkort som faktisk er billige.  Er det egentlig nødvendig med så mange kredittkort?   Nei, mener vi, du kan trygt sløyfe kredittkortet, du får fra din ordinære bank eksempelvis. Disse gir deg dårligere betingelser enn andre, og vi er … Les mer

Beste kredittkort reise

Smart å huske kredittkortet på ferie

Når du bestiller en feriereise er det greit å bestille en reiseforsikring samtidig. Mange av oss har gjerne en reiseforsikring som allerede betales med månedlige fakturaer. Derimot er det mange kredittkort som tilbyr reiseforsikring inkludert i kredittkort avtalen, om du bestiller deler av ferien din med kredittkortet. Det er også mange kredittkort som gir gunstige fordeler, om du benytter kortet på utenlandsreisen. Du kan få tilgang til rabatter og tilbud som kan komme godt med på reisen. I tillegg kan du få igjen pengene dine om du opplever å bli svindlet under oppholdet. Dette er fordeler som gjør at stadig … Les mer

Fleksibelt lån – i stedet for kredittkort?

Fleksibelt lån i hverdagen

Hvis du går med planer om å låne penger, kan et fleksilån kanskje passe for deg. Med et slikt lån vil du få en romsligere økonomi i hverdagen. Her får du valgfrihet i forhold til hvordan du skal disponere lånet. Dette er viktig i forbindelse med både nedbetaling og bruk av det lånebeløpet, som du har fått tildelt. Det er alltid greit å ha noen ekstra kroner å rutte med i hverdagen. Dette er penger som kan komme godt med om det oppstår uforutsette hendelser i hjemmet. Om du trenger penger til en vaskemaskin eller til en bilreparasjon, er du … Les mer

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!