Credits Gold

Credits Gold

Effektiv rente fra 21,85%, kr 10 000 o/12 mnd blir totalt kr 11 112.

Søk her

Se om kredittkortet passerer en enkel test

En kredittkort test vil raskt vise deg hvilke kredittkort som har de beste fordelene i det norske markedet. Du finner mange sammenligningssider på internett som kan gi deg en pekepinn på hvilken bank, som tilbyr de beste betingelsene. Du kan også fylle ut en søknad på nett, og slipper derfor å sende inn søknaden manuelt. På denne måten kan du snarlig signere lånedokumentene.

For at du skal kunne søke om et kredittkort bør du tilfredsstille bankens lånebetingelser. Du må derfor dokumentere din identitet, alder og ikke minst din økonomiske situasjon før lånesøknaden kan behandles. I tillegg bør du ikke være registrert med betalingsanmerkninger fra tidligere mislighold av lån og kredittkort. Dette er forhold som bør ryddes opp i før du søker om nye usikrede lån.

Det anbefales også at du nøye vurderer hvilken kredittgrense som du mener er nødvendig for å dekke dine behov. Du kan få tildelt en kredittgrense på opptil 150 000 kroner. Du bør også vurdere kredittkortene i forhold til hvor mange rentefrie dager som er tilgjengelig. Noen av bankene tilbyr opptil hele 50 dager med rentefri kreditt.

Fordeler med kredittkort

Bruk av kredittkort krever gjerne at du setter deg inn i hvilke lånebetingelser som er gjeldende før du signerer avtalen. Dersom du bruker kortet riktig, vil du oppdage at du får en rekke fordeler ved å benytte deg av rentefrie dager. Dette tilsier at du kan planlegge å bruke av kreditten, for deretter å betale når du får lønn. Du vil på denne måten ikke betale så mye i renter.

Det kan svare seg å betale feriereisen med kredittkortet. Enkelte banker tilbyr gode reiseforsikringer til deg som velger å betale deler av feriereisen ved bruk av kredittkortet. Du kan også bruke kredittkort om du skal shoppe i utlandet. I dette tilfellet kan det lønne seg å sjekke om du kan ta del i et fordelsprogram, som kan gi tilgang til rabatter og tilbud.

Dersom du liker å handle på nett vil du få utbytte av en tryggere netthandel ved bruk av kredittkortet. Dette da det i utgangspunktet er kreditorene som er ansvarlig for den kreditten som du bruker på shopping. Dette tilsier at du ikke taper penger om du ønsker å reklamere på varer, som du har bestilt på nett.

Ulike renter og gebyrer

Ved å ha et kredittkort liggende vil du få muligheten til å nyte en romsligere økonomisk hverdag. Det anbefales derfor at du innfrir hele kredittkortet innen de rentefrie dagene er omme. Har du ikke muligheten til å betale kredittkortet innen rentene begynner å løpe, må du forholde deg til den gitte rentesatsen.

Den effektive renten på kredittkort er normalt ganske høy i forhold til andre fleksible lån og forbrukslån. Du bør derfor være forsiktig med mislighold av de månedlige avdragene. Du kan derimot betale månedlige avdrag helt til det utestående beløpet er innfridd. I mellomtiden kan du bruke kredittkortet ditt som du pleier, så lenge det er dekning på kortet.

Enkelte kredittkortavtaler tilsier at det kan bli trukket høye gebyrer om du utfører uttak i en minibank. Det er derfor viktig at du setter deg inn i de ulike lånebetingelsene før du begynner å bruke av kreditten. Du vil da unngå at det påløper gebyrer i forbindelse med både fakturering og overføringer. Kredittkortet blir derfor rimeligere i bruk.

Fyll ut søknaden på nett

For at søknadsprosessen skal gå raskere, har de fleste lånetilbyderne tilrettelagt for at du skal kunne søke om kredittkort på nett. Du finner enkelt frem til oversiktlige sammenligningssider. Her får du raskt en oversikt over de ulike kredittkortene som er tilgjengelig i det norske markedet. Du vurderer enkelt de ulike fordelene som tilbys opp mot hverandre.

Når du har bestemt deg for hvilket kredittkort som passer for deg, kan du begynne låneposessen med bare få tastetrykk. Du fyller enkelt inn navn og andre personlige opplysninger, før du videre laster opp dokumentasjon over din økonomiske situasjon. Enkelte banker har også tilrettelagt for at du kan godkjenne at de får tilgang til blant annet Gjeldsregisteret.

På denne måten kan banken få tilgang til din økonomiske situasjon, som blant annet gjeld og inntekt. Du slipper derfor å sende inn dokumenter manuelt, og kan glede deg over at søknadsprosessen går enda raskere. Når søknaden er godkjent behøver du kun å signere låneavtalen, for at kredittkortet skal bli ditt. Du får da tilsendt både kode og kort i posten.

Velg riktig kredittgrense

I forbindelse med valg av kredittkort, er det viktig at du tar hensyn til hvilken kredittgrense som tilbys. I utgangspunktet tilsier en kredittgrense hvor mye penger banken har gitt til disposisjon på kredittkortet ditt. Det betyr at du må tilbakebetale det beløpet som du har brukt på kreditt. Du kan derfor ikke benytte mer penger enn det kredittgrensen tilsier.

Allerede når du sammenligner hvilke kredittkort som passer for deg, er det viktig å vurdere hvilke kredittgrenser som tilbys. Det beste er selvsagt at du klarer å innfri alt utestående på kredittkortet innen rentene begynner å løpe. Derfor kan det være passende med en kredittgrense som ikke er så veldig høy. Du vil da erfare at du har bedre kontroll over forbruket ditt.

Enkelte banker tilbyr derimot kredittkort med kredittkortgrense på opp mot 150 000 kroner. For å få innvilget dette, må du kunne dokumentere både inntekt og andre forhold, som kreves av korttilbyderen. Et kredittkort bør brukes forsiktig siden renten er høy, i forhold til andre usikrede lån og smålån.

5 måter å tjene penger på nett

Tjene penger på nett

Hvem har vel ikke lyst til å tjene en ekstra slant? Spesielt nå som det er så lett. Internett har åpnet dørene for utallige muligheter. Folk tjener penger på alt mulig nå til dags, du finner influensere på sosiale medier, skribenter, oversettere og Youtube-stjerner. Det finnes også noen som lever av å spille profesjonell poker på ulike pokersider på netter – ganske utrolig, ikke sant? Les videre for å lære mer om hvordan du kan tjene penger på nett. Slik kan du tjene penger på nett Sosiale medier Sosiale medier er selvskreven i denne artikkelen. Så og si alle har … Les mer

3 måter å forbedre økonomien din

Personlig økonomi er et tema som mange synes det er vanskelig å snakke om, men som er en helt essensiell del av hverdagen vår, og derfor viktig at man snakker om. For jo mer man snakker om det, jo bedre kan privatøkonomien vår bli. Her er tre måter du kan optimere måten du ser på økonomien din og måten du bruker penger. Det å ha et bevisst forhold til pengene våre er en viktig del av å forbedre økonomien vår, så bli inspirert her. Det er mange ting som spiller inn i privatøkonomien vår. Noen prioriterer å spare, andre prioriterer … Les mer

Et kredittkort kan gi flere former for bonus

Mange tenker at kredittkort kun er noe som brukes av de som trenger litt ekstra penger, men sannheten er at det finnes en rekke gode argumenter for hvorfor du bør bruke kredittkort når du handler. Mange har allerede skjønt dette, og drar nytte av de mange gode fordelene som ulike kredittkort gir. Det finnes en rekke ulike kredittkort, og akkurat på samme måte som at kortene har ulike betingelser med ulik rente, har de også ulike fordeler. Dette kan sammenlignes med en casino bonus. Ved å benytte en bonus, eller en fordel, kan du se frem til en merverdi som … Les mer

Det skjer mye i markedet for mobilbetalinger

Kredittkort

Betaling med kontanter blir alt mer uvanlig i Norge, og det er mange som aldri har sedler eller mynt i lommeboken. Samtidig er kreditt- og debetkort fortsatt den foretrukne betalingsmåten for mange, ikke minst når det gjelder kjøp i fysiske butikker. Fremtiden er likevel mobil, og en mengde aktører prøver å etablere seg i markedet for mobilbetalinger. Sommeren 2021 ble Vipps etablert som en fellesnordisk løsning for mobilbetaling – noe som er et tydelig resultat av konkurransen med for eksempel Apple og Google. Veien videre fra kreditt- og bankkort De klassiske kredittkortene, representert ved de globale gigantene Visa, MasterCard, American … Les mer

Reis til fjerne strøk med forbrukslån

Ah, en reise til fjerne strøk – drømmeferien – som ligger i bakhodet dag etter dag, uke etter uke, gjennom året, og gjerne før sommerferien skal avtales på jobb. Ofte, er det et problem feriepengene kommer rett før, eller midt i ferien, fordi rimeligere pris får du gjerne om du bestiller lang tid i forveien. Da kan et forbrukslån være løsningen, fordi om du innløser lånet når feriepengene kommer, er det i prinsippet kun etableringsgebyret, og eventuelt renter og termingebyr, du må betale for. Selvfølgelig i den tiden det har gått fra du fikk lånet til feriepengene er utbetalt og … Les mer

Hva kan du kjøpe med bitcoin?

Bitcoin er kryptovaluta som kan kjøpes og brukes på nett. Det kan ikke konverteres til fysiske penger, og er kun tilgjengelig på elektroniske enheter. Fenomenet bitcoin har vokst enormt de siste årene, og har hatt et stort oppsving i 2020 videre inn i 2021. Men hvis du eier bitcoins, hva kan du egentlig bruke det til? Dersom du kjøper bitcoins er det bare å krysse fingrene for at den stiger. Kryptovalutaens verdi svinger nemlig enormt, mer en aksjer og fond. Før du trenger å undersøke dette, må du vite noe om hvordan kjøpe bitcoin. Hvordan kjøpe bitcoin Bitcoin kjøpes på … Les mer

Hvordan finne pålitlig investeringsråd?

I dagens moderne samfunn blir vi mer og mer selvstendige fordi vi kan finne det vi trenger av informasjon på nettet. Man er ikke lenger avhengig av profesjonelle investorer eller hedgefund folk, nettopp fordi informasjon er lett tilgjengelig overalt. Du kan benytte deg av nettsider, som for eksempel handelsplattformer eller blogger, som gir all informasjon du trenger. Aksjebloggen er en slik side på nett som gir ut daglig informasjon om investeringsinstrumenter som aksjer, indeksfond, kryptovaluta og råvarer, i tillegg til tips, informasjon om handelsplattformer og mye annet. Andre er mer praktiske igjen og ser derfor på investeringsvideoer som er å … Les mer

Hvorfor låne penger?

ting å låne penger til

Ja, det er et godt spørsmål. Det meste av forbruksgoder (om ikke alt) koster penger, og det er ikke alltid vi har den nødvendige finansieringen tilgjengelig, til enhver tid, og da er lån et alternativ. det er ikke alltid det å låne penger er det beste, eller eneste alternativet, men fremveksten av banker som tilbyr dette, og stigende grad av usikret gjeld i befolkningen ellers, er en god pekepinn på at eksempelvis forbrukslån uten sikkerhet er en foretrukket finansieringsmetode. I denne artikkelen skal vi se på situasjoner hvor lån ofte er et fornuftig og ikke minst nødvendig alternativ. Lån til … Les mer

Gjennom eToros gigantvekst skal de børsnoteres på NASDAQ

Jobb

Handelsplattformen eToro tar sikte på aksjemarkedet med en NASDAQ-børsnotering på 10.4 milliarder dollar etter avtale med Fintech V. SPAC skaffer kapital gjennom oppføringer for å kjøpe en annen virksomhet. Verdien på SPAC steg fra 724 millioner dollar ved årets begynnelse til 2.7 milliarder dollar i løpet av kort tid. eToro vil også motta 650 millioner dollar fra institusjonelle investorer som Softbank. SPACs, oversatt på norsk som “blanke sjekkfirmer”, er selskaper som ikke driver kommersiell virksomhet, men er dannet for å skaffe kapital gjennom offentlige børsnoteringer for å kjøpe eller fusjonere en annen virksomhet. eToro derimot er en handelsplattform hvor man … Les mer

Lån på nettet – er det trygt?

Lån på nettet

Vi nordmenn har mange muligheter når det kommer til onlinelån, men hvor trygt er det egentlig å låne penger på nettet? Lånebransjen har ikke hatt et godt rykte, men det er mye som tyder på at dette har endret seg drastisk. La oss se litt nærmere på hvordan vilkårene for å låne penger online ser ut i dag. Strenge regler gir bedre lån I Norge er det strenge regler for lån på nettet hvis vi sammenligner med mange andre land, men dette er faktisk gode nyheter for deg som forbruker. Som låntaker i Norge, kan du låne maksimalt fem ganger … Les mer

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!